Hesabım
    Netflix, Locke & Key'in Gösterim Tarihini Duyurdu!

    Netflix, merakla beklenen dizinin ilk posterini de yayınladı..

    Netflix, uzun bir süredir heyecanla beklenen çizgi roman uyarlaması Locke & Key'in gösterim tarihini duyurdu ve ilk posteri paylaştı. Joe Hill ve Gabriel Rodriguez'in çok satan eserinden uyarlanan Locke & Key, 7 Şubat 2020 tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak.

    Locke & Key” serisinin başlıca rollerinde ise TV dünyasının tanıdık isimleri yer alıyor. Scandal dizisinden tanıdığımız Darby Stanchfield, Nina Locke rolüyle karşımıza çıkacak, IT serisinin oyuncularından Jackson Robert Scott ise Bode Locke karakterine hayat verecek. American Crime'da izlediğimiz Connor Jessup, Tyler Locke, Emilia Jones ise Kinsey Locke performanslarıyla dizide yer alacak. Diğer önemli rollerde ise, Bill Heck ( The Ballad of Buster Scruggs ), Laysla De Oliveira, Thomas Mitchell Barnet, Griffin Gluck ( American Vandal ) ve Coby Bird yer alıyor.

    Carlton Cuse ve Meredit Averill tarafından TV'ye uyarlanan dizi, aşk, kayıplar ve aile bağları üzerine bir büyüme hikayesi barındırıyor. Dizinin bundan sonrası ise fantastik olayları beraberinde getiriyor. Babaları esrarengiz şekilde öldürülen üç kardeş ve anneleri, babalarından kalan evde yaşamaya başlarlar. Orada olaylar daha ilginç bir hal alır ve babalarının ölümünün nedenini ortaya çıkarmak için bazı gizemli anahtarlar bulurlar. Anahtarların sihirli olduğunu ve onlara sıradışı güçler kazandırdığını keşfederler. Anahtarların peşinde olan kötü güçler ise üç kardeşe zor anlar yaşatacaktır. 

    Posteri yayınlanan seri, daha önce birkaç kez platform ve kadro değiştirdi. Sonunda proje netleşti ve 7 Şubat 2020'de Netflix'te izleyebileceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top