Hesabım
    Netflix Dizisi You'nun 2. Sezonundan Fragman!

    Netflix'in sevilen dizisi You'nun yeni sezonunun fragmanı yayınlandı..

    Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi edinen gerilim dizisi You, ikinci sezonuyla 26 Aralık 2019 tarihinde Netflix Türkiye'de yayında olacak. Greg Berlanti ve Sera Gamble'ın yaratıcılığında gelişen dizi, ilk sezon sonunda cinayetler ve sürpriz bir ziyaretle sonlanmıştı. İkinci sezonda bizi nelerin beklediğini yakın zamanda izleme şansı bulacağız.

    Penn Badgley ve Ambyr Childers'ın ikinci sezonda da var olduğu You, bu kez Los Angeles'ta geçecek ve Joe'nun gerilim yüklü başka ilişkilerine odaklanacak. Eski sevgilisi Candace uzun süre sonra geri dönen Joe, ondan kaçmak için Los Angeles'a yerleşir. Burada hem Candace'tan kaçmaya çalışan Joe, bir yandan da yeni bir aşka kendini kaptırır. Tabii Joe'nun aşkı için neler yapabileceğini ilk sezondan çok iyi biliyoruz. 

    James Scully, Carmela Zumbado, Jenna Ortega, Chris D'elia, bu sezon rol alacak oyunculardan bazıları. Caroline Kepnes'in yazdığı bir kitaptan esinlenilerek yapılan You'nun yapımcılığını Berlanti Productions, Man Sewing Dinosaur ve Alloy Entertainment üstleniyor. 

    You: 2. Sezon, 26 Aralık 2019 tarihinde Netflix Türkiye ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top