Hesabım
    Lena Dunham'dan HBO Max'e Gençlik Draması!

    Gençlik dramasının pilot bölümü için anlaşmalar tamam..

    Girls dizisindeki yazarlığı ve oyunculuğuyla sektöre çok hızlı giriş yapan ve takdir toplayan Lena Dunham, şimdi de HBO Max için bir gençlik draması hazırlıyor.

    18 yaşındaki Zelda Barnz'ın kendi tecrübelerinden yola çıkarak yazdığı senaryo, bir pilot bölüm senaryosuna dönüştü ve Dunham'ın yapımcılığında HBO Max'in önüne geldi. Dizinin pilot bölümünün yönetmenliğini ise senaryoda da katkısı bulunan Zelda Barnz'ın babası Daniel Barnz yapacak. The Warner Media ile birlikte üretilecek dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizide, bir grup lise öğrencisi üzerinden modern cinselliğin keşfedilmesi, muhafazakar aile hayatı ve bir ailenin sevgi, doğa, inanç gibi konuları yaşayışı ele alınıyor.

    HBO Max'ten Sarah Aubrey, "Daniel ve Zelda gerçek bir vizyona ve özgünlüğe sahip tutkulu bir ekip oldu. Proje, birçok genç için yol gösterici ve derinlikli olacaktır." açıklamasında bulundu. Dunham ise; "18 yaşındaki kızları Zelda'nın hem eğlenceli hem de ergenlik deneyimlerini ortaya çıkaracak şekilde kendini ifade etmesine izin veren bu mükemmel aile için çok heyecanlıyım. İnsanların, Zelda’nın kusursuzluğunun hayata geçmesini ve güçlü oyuncu kadrosuyla tanışmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Yakında, HBO Max'in bir parçası olacağım için de mutluyum." ifadelerini kullandı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Sam Trammell, Chase Sui Wonders, Justice Smith ve Martha Plimton bulunuyor. Projenin yaz sezonunda seyirciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top