Hesabım
    La Casa de Papel'in 4. Sezonundan Teaser!

    Çok sevilen dizi La Casa de Papel'den teaser yayınlandı..

    Ülkemizde çok sevilen İspanya yapımı Netflix dizisi La Casa de Papel'in yeni sezonunun tarih duyurusu ve ilk videosu geldi. Netflix Türkiye hesabının 29 saniyelik bir videoyla duyurduğuna göre, 4. sezon bölümleri, 3 Nisan 2020 tarihinde yayınlanacak. Netflix Türkiye, tanıtımı "Part 4! 3 Nisan'da kaos devam ediyor!" sözleriyle paylaştı.

    Profesör olarak adlandırılan bir suç dehasının, tarihin en büyük soygununu planladığı ve İspanya Kraliyet Darphanesi'ni soymak için yaptığı planı anlatan dizi, 2 ve 3. sezonlarda bol sürpriz ve aksiyonla izleyenlerini memnun etmişti. İsimlerini birer şehirden alan ve özel eğitim gören soyguncuların macerası Netflix'in en çok izlenen orijinal yapımlarından biri oldu. 3. sezonunda Rio'yu kurtarmak için tekrar bir araya gelen ekip, bir başka büyük soygun girişiminde bulunmuştu. Bakalım yeni sezonda bizi nasıl sürprizler bekliyor.

    Alex Pina'nın ortaya çıkardığı dizide, Ursula Corbero, Itziar Ituno, Alvaro Morte, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herran, Jaime LorenteEsther Acebo ve Darko Peric gibi oyuncular rol alıyor. 

    ilk teaser videosu yayınlanan La Casa de Papel'in yeni sezonu, 3 Nisan 2020'de Netflix Türkiye'de yayınlanacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top