Hesabım
    Chilling Adventures of Sabrina'nın 3. Sezon Tarihi Belli Oldu!

    Netflix, bir teaser ile dizinin 3. sezonunun yayın tarihini duyurdu..

    Netflix, Chilling Adventures of Sabrina'nın üçüncü sezonunun tarihini bir video ile duyurdu ve Sabrina Spellman'ın başına neler gelebileceği hakkında detayları paylaştı. Genç cadı dramasının üçüncü sezonu, 24 Ocak 2020 tarihinde başlayacak. Duyuru, ilk olarak Arjantin'de düzenlenen Comic-Con'da yapılan bir panelde paylaşıldı ve ardından resmi hesaplardan teaser yayınlandı.

    Sabrina'nın sevgilisinin cehenneme geçmesiyle sonlanan 2. sezondan sonra, yeni sezon için merak arttı. Dizi ekibinin, yeni sezon için yaptığı açıklama şöyle: "Babası, Lucifer'i mağlup etmesine rağmen, Dark Lord, Sabrina'nın erkek arkadaşı Nicholas Scratch'ı insan hapishanesine mahkum etti. Sabrina, Nick'in nihai fedakarlığının farkında ve Madam Satan'ın gözetiminin altında cehennemde yandığını bilerek yaşayamaz. Bu sebeple de kafasına bir plan koyar ve ölümlü arkadaşları olan “The Fright Club” ekibinden yardım ister. Sabrina, onu sonsuza dek lanetlemekten kurtarmak ve tekrar kavuşabilmek için bir mücadele içine girecektir. Bir yandan, Karanlık Lord'un kararsızlığı ve Hell Caliban tehlikesi baş gösterirken, diğer yandan kasabaya yeni gelen kabile sorunlara eklenir." 

    Sabrina'yı türlü sorunların beklediği yeni sezonda, Başrol oyuncusu Kiernan Shipka'ya, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Gavin Leatherwood, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Lachlan Watson, Michelle Gomez, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen ve Lachlan Watson eşlik ediyor. Dizinin yaratıcısı ise Roberto Aguirre-Sacasa.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top