Hesabım
    The Witcher'dan Karakter Videoları!

    The Witcher dizisinden heyecanı artıran karakter videoları yayınlandı..

    Yakın zamanda Netflix bünyesinde yayınlanmaya başlayacak olan ve fantastik tür tutkunlarının merakla beklediği The Witcher'dan karakter videoları yayınlandı. Rivyalı Geralt ve Vengenberli Yennefer karakterlerini, bu videolar ile daha yakından tanıyabiliriz. Öncesinde meşhur bir RPG oyunu olan The Witcher, şimdi hem oyun hem dizi meraklılarının heyecanla beklediği bir projeye dönüştü. 

    20 Aralık 2019 tarihinde yayınlanacak ilk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizinin şimdiden ikinci sezon onayı alındı bile. Projeye, yapımcılar ve Netflix bu denli güveniyor. The Witcher'ın diziye uyarlanan konusu ise şöyle; Farklı ırklardan insanlar, yüzyıllardır bir arada yaşamaktadır. Bir zaman sonra Cüceler ve Elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan Geralt of Rivia, vaat edilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bundan sonrası yaratıklara ve düşmana karşı amansız bir mücadele olacaktır.

    Dizinin yürütücü yapımcılarından ve yazarlarından biri Lauren Schmidt Hissrich. Daha önce The Umbrella AcademyDaredevil ve The Defenders gibi önemli yapımlardan da kendisini hatırlıyoruz. yönetmen koltuğunda ise Game of ThronesThe SopranosOzarkHouse of Cards gibi önemli dizilerde imzası bulunan Alik Sakharov var. Dizinin çoğu bölümünü Sakharov çekerken, Charlotte Brandstrom ve Alex Garcia Lopez kalan bölümleri yöneten isimler oldu. Oyuncu kadrosunda da önemli isimler yer alıyor. Henry Cavill, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Anya Chalotra ve Eamon Farren dizinin başlıca rollerini üstlenen isimler. 

     Haberimizde ye alan karakter videoları ise heyecanı artıracak cinsten. Dizi, 20 Aralık 2019 tarihinde, Netflix'te yer alacak ve ilk sezon 8 bölümden oluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top