Hesabım
    Twitter'ın Lideri Game of Thrones!

    Twitter verilerine göre, 2019'da Türkiye'de en çok konuşulan dizi Game of Thrones olsu..

    Game of Thrones, 2019 yılına damga vurdu ve finalini yaptı. Son bölümleri büyük tartışmalara sebep olan, hayranlarını hayal kırıklığına uğratan ama Emmy Ödülleri'nde en iyi dizi unvanını bir kez daha alan yapım, 2011 yılından beri en çok konuşulan seriydi. Her kesimden insanı TV karşısına toplayan yapımın, reyting rekorları kırması da tesadüf değil. Final sezonu da çok izlenen dizinin bir başka başarısı daha bulunuyor.

    Final teorileri, bölüm yorumları, duygusal sahneler, hayal kırıklıkları...Heyecan dolu bir Game of Thrones sezonu daha geride kaldı ve dizi sonlandı. Peki reytingden başka hangi alanda liderlik aldı. Cevap: Twitter! Yıl sonu yaklaşırken açıklanan verilere göre, Türkiye'de en çok konuşulan, hakkında tweet atılan ve hashtag kullanılan dizi Game of Thrones oldu. Türk dizilerine rağmen zirveyi kaptırmayan yapımı Sen Anlat KaradenizKadın ve Hercai izledi. Oyuncu kategorisinde ise Feyyaz Duman ilk sırada yer alırken, Erkan MeriçHazal Subaşı ve Furkan Palalı kendisini izleyen oyuncular oldular.

    Cem Yılmaz, Gökhan Özoğuz, Ramiz Dayı, Atilla Taş ve Fatih Terim, TV ve eğlence dünyasının en çok etiketlenen isimleri oldular. Game of Thrones'un liderliğini bakalım 2020 yılında hangi dizi alacak. Yabancı dizilerde bu kadar kişinin takip ettiği bir yapım zor gözüküyor. 2020 yılının lideri büyük ihtimalle yerli bir dizi olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top