Hesabım
    Oscar'lı Yönetmen Tom McCarthy, Fox 21'le Anlaşma İmzaladı

    Tom McCarthy, Fox 21 Television Studios için çalışacak..

    Yazar, yönetmen ve yapımcı Tom McCarthyFox 21 Television Studios ile uzun soluklu bir anlaşma imzaladı. Anlaşma şartlarına göre McCarthy, Fox 21'in platformları için yeni yapımlar geliştirecek, yazacak ve yönetecek. McCarthy, yakın zamanda Fox News'in patronu Roger Ailes'in yükselişini anlatan Altın Küre adayı Showtime mini dizisi 'The Loudest Voice'u çekti. McCarthy daha önce de Up adlı animasyon senaryosuyla Oscar adayı olmuş ve yazıp yönettiği Spotlight filmiyle de ödüle uzanmıştı. 

    McCarthy, prodüksiyon şirketi Slow Pony'i prodüksiyon başkanı Melissa Wells ile birlikte Fox 21 TV'ye getirecek. Slow Pony’nin kuruluşundan bu yana McCarthy ile birlikte çalışan Wells, daha önce BBC America'nın senaryo ekibindeydi. Kariyerine, yazar / yönetmen Marc Lawrence ile çalışarak başladı.

    McCarthy, “Fox 21’le anlaşma imzaladığım için gerçekten çok heyecanlıyım ve Bert Salke’ye beni buraya getirdiği için özellikle minnettarım. Yaratıcı içerikler için hepimiz beraber çalışabileceğimiz bir ekibe ihtiyaç duyarız ve burada bunu bulacağımı düşünüyorum. Peter Rice'la ilk filmim The Station Agent'ta birlikte çalışmıştık ve o dönemden beri bir araya gelememiştik. Şimdi bunun gerçekleşmesi sevindirici." açıklamasında bulundu. 

    McCarthy, son olarak Netflix dizisi “13 Reasons Why” dizisinin birkaç bölümünü yönetti ve Matt Damon'la Abigail Breslin'in başrollerini paylaştığı “Stillwater” adlı filmi tamamladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top