Hesabım
    Netflix Dizisi Spinning Out'tan Altyazılı Fragman!

    Netflix'in spor drama dizisi Spinning Out'un fragmanı yayında..

    Netflix'in önümüzdeki yılın başında yayına sokacağı spor draması Spinning Out'tan altyazılı fragman geldi. 1 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan dizi, bir paten sporcusu olan Kat Baker'ın hayat hikayesine odaklanacak. 

    Daha önce başrolünde Emma Roberts'ın oynayacağı duyurulan, Roberts'ın diziden ayrılmasıyla Kaya Scodelario ile anlaşılan yapım için, showrunner görevi dizinin yaratıcısı Samantha Stratton ve Lara Olsen'e emanet edildi. Yönetmen koltuğunda Matthew Hastings ve Elizabeth Allen Rosenbaum'un oturduğu Spinning Out'un oyuncu kadrosu da bir hayli geniş. Kat Baker'ı canlandıracak Scodelario'ya Mad Men dizisinden tanıdığımız January JonesAll American ile karşımıza çıkan Mitchell Edwards, Girlfriends' Guide to Divorce'un başarılı oyuncusu Will Kemp ve genç oyuncular Charlie Hewson, Svetlana Efremova ve Kaitlyn Leeb eşlik ediyor.

    Kariyerinin en başarılı ve ışıltılı dönemini yaşayan Kat Baker, talihsiz bir kaza geçirir. Kat’in önemli bir sağlık problemi olsa da pistleri terk etmek gibi bir niyeti yoktur. Devam etme kararı alan Kat, bir partner bulur ama bu kararı, çok önemli bir sırrı da tehlikeye atacaktır. Dizi, bu iki paten sporcusunun olimpiyatlara hazırlanırken yaşadığı olayları işleyecek.

    Spinning Out, 1 Ocak 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de de yayında olacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top