Hesabım
    Google, 2019'da En Çok Aranan Dizileri Açıkladı!

    Google verilerine göre ülkemizde en çok aranan diziler..

    Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de dizi sektörü son yıllarda en yoğun mesaisini yaşıyor. Devam eden diziler, final yapan yapımlar ve reyting sonuçlarına göre TV'ye erken veda eden seriler... Her gün birkaç yapımla ilgili yeni bir haber de gündeme geliyor. Tabii bu haberlerin en çok konuşulduğu mecra da internet alemi. 

    Geçtiğimiz gün Twitter Türkiye'de en çok konuşulan dizinin hangisi olduğu açıklanmış ve yerli yapımların arasından sıyrılan Game of Thrones, 2019 yılı için liderliği ele almıştı. Şimdi de Google verileri gündeme düştü ve 2019 yılında, Türkiye'de Google üzerinden en çok aranan dizilerin listesi açıklandı.

    Açıklanan verilere göre Game of Thrones listedeki tek yabancı dizi konumunda. Her kesimden izleyiciyi ekranlara çeken dizi, uzun bir süre sonra ülkemizde bu denli ilgi çeken ilk yabancı dizi olmuştu. Ancak, bu kez Game of Thrones lider değil. Google verilerine göre 2019 yılında en çok aranan dizi Mucize Doktor oldu. Reyting rekorları kıran dizi şöhretini artırarak yoluna devam ediyor. Listede yer alan diğer dizilerin de olduğu top 10 listesi ise şöyle;

    1-  Mucize Doktor

    2-  Zalim İstanbul

    3-  Her Yerde Sen

    4-  Game of Thrones

    5-  Kuzey Yıldızı

    6-  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

    7-  Afilli Aşk

    8-  Kuzgun

    9-  Bir Zamanlar Çukurova

    10- Yasak Elma

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top