Hesabım
    Reese Witherspoon ve Kerry Washington'lı "Little Fires Everywhere'den Son Detaylar

    İddialı dizinin yayın tarihi belli oldu..

    Hulu, yeni dizisi Little Fires Everywhere'in 18 Mart 2020 günü prömiyer yapacağını bir video ile duyurdu. Reese Witherspoon ve Kerry Washington'ın başrolünde oynadığı dizi, takıntı ve tehlikeli ilişkiler üzerine iddalı bir gerilim. 

    Reese Witherspoon, daha önce Altın Küre adayı olduğu Big Little Lies ve geçtiğimiz gün adaylığının açıklandığı The Morning Show ile son döneme damga vurmuştu. Kerry Washington ise ödüller kazandığı Scandal ile yakın dönemde ses getirmişti. 8 bölümlük dizinin diğer önemli rolleri üstlenecek oyuncuları ise Joshua Jackson, Rosemarie DeWitt, Jade Pettyjohn, Jordan Elsass, Gavin LewisLexi Underwood ve Huang Lu olacak. 

    Celeste Ng’in 2017’nin çok satan romanından uyarlanan Little Fires Everywhere, dışarıdan ihtişamlı gözüken Richardson ailesinin iç içe geçmiş kaderlerini ve hayatlarına giren esrarengiz bir anne ve kızı takip ediyor. Hikaye, sırların ağırlığını, sanatın doğasını ve anneliği irdelerken, kuralcılığı da masaya yatırıyor. The Handmaid's Tale ve Castle Rock’ı geçtiğimiz birkaç yıl içinde başarı ile yayına sokan Hulu, sükse yapacak yeni dizinin Little Fires Everywhere, olabileceğini düşünüyor.

    Dizinin prömiyerinin, Hulu platformunda 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleşeceğini hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top