Hesabım
    Vikings'in Yıldızı Alexander Ludwig, Floki Teorisini Doğruladı

    Ludwig, Floki teorisi hakkında açıklamada bulundu..

    Uzun süredir yayınlanan ve sona yaklaşan Vikings dizisi hakkında hayranların birçok teorisi var. Vikinglerin sahip olduğu derin mitler göz önüne alındığında, fanlar için bu teorilerin sonu yok gibi görünüyor ama bir tanesi oldukça yüksekten dillendiriliyor. Floki aslında bir tanrı mı? Özellikle de bir kargaşa tanrısı olabilir mi? Bjorn'u oynayan Alexander Ludwig, bunun mümkün olabileceğini kabul ediyor.

    Alexander Ludwig, bu teorinin tamamen doğru olabileceğini dile getirdi. Yıkılan mağaradan sonra gizemini koruyan Floki'nin hayatta kaldığına inanmak için tek bir sebebin olduğunu da ekleyen Ludwig, bu sebebin, Floki'nin tanrı olma ihtimali olduğunu da sözlerine ekledi. Hayranların teorisine göre Floki bir kargaşa tanrısı ve adı da Loki. Ludwig'e Floki üzerinden Vikings için herhangi bir gerçeklik olup olmadığı sorulduğunda ise; "Öyle inanıyorum. Bunun çok ilginç bir şey olduğuna da inanıyorum. Bence bu karakterin amacı havada kaldı. Fakat inançları ve maneviyatı çok belirgindi, bu yüzden Viking dünyası, Floki olduğu için çok daha kabul edilebilir." açıklamasında bulundu.

    Floki eğer bir tanrıysa, diğer tanrıları araştırması garip durabilir. Ancak, sezon 4'te yer alan "Yol" adlı bölümde de bu teoriyi destekleyici anlar görmek mevcut. Dizi, 2020 sonunda tamamen sonlanacak gibi duruyor. Bu sorunun cevabını da o zaman öğrenebileceğiz. Kim bilir? Belki de Floki hakkında bir spin-off projesi de gelebilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top