Hesabım
    "The Falcon and the Winter Soldier" Kadrosuna İki Yıldız Katıldı

    Bu yıl yayınlanacak diziye iki tanıdık yüz eklendi..

    Yeni Disney+ ve Marvel dizisi The Falcon and The Winter Soldier'a iki yeni oyuncu dahil oldu. Uzun süredir proje aşamasında olan ve sadece posterini görebildiğimiz projeden sonunda daha net bilgiler gelmeye başladı. Ana kadrosu belli olan diziye iki yeni isim dahil oldu. Bu isimler; Miki Ishikawa (The Terror: Infamy, Yours Mine & Ours, Zoey 101) ve Desmond Chiam (Reef Break, Now ApocalypseThe Shannara Chronicles). Böylece dizinin kadrosu da iyice şekillenmiş oldu.

    John Wick'in yaratıcısı Derek Kolstad'ın da yazar ekibine katıldığı açıklanırken, dizinin yönetmenliğini Kari Skogland üstlenecek. Avengers: Endgame finalinde heyecan yaratan iki karakter bu dizide bir araya geliyor ve rolleri yine aynı oyuncular Anthony Mackie ile Sebastian Stan üstleniyor. Diğer önemli rollerde ise 2 kez Altın Küre adayı olmayı başaran Daniel Brühl, The Feels'ın başarılı oyuncusu Adepero Oduye, son olarak karşımıza The Good Lord Bird'le çıkan Wyatt Russell ve Revenge diziyle büyük çıkış yakalayan Emily VanCamp yer alıyor.

    6 bölümlük mini dizinin konusu ve tarihi hakkında henüz bir açıklama yok ama 2020 yılına yetişmesi beklenen projenin Avengers: Endgame'in hemen sonrasında geçmesi bekleniyor. Dizi, Disney + platformunda yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top