Hesabım
    BluTV'den "Ercüment Çözer" Dizisi Geliyor!

    Behzat Ç.'nin kötü adamı için spin-off yolda..

    Çok sevilen ve geçtiğimiz aylarda yeni sezonunu izlediğimiz Behzat Ç. dizisi devam edecek mi bilinmez ama BluTV kolları sıvadı ve bir spin-off projesi hazırladı. Usta oyuncu Nejat İşler'in canlandırdığı kötü adam Ercüment Çözer dizisi "Saygı" pek yakında BluTV ekranlarında olacak.

    BluTV ve İnter Medya ortaklığında gerçekleşecek olan Saygı adlı proje, Türk dizi tarihinin en fenomen karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer'in hikayesine odaklanacak. Projenin başında, karaktere hayat veren Nejat İşler bulunuyor. 8 bölümden oluşması beklenen proje "Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan" mottosuyla hareket ediyor. 

    Ercüment Çözer’in yolu, adalet arayışı serüveninde onunla aynı amaç doğrultusunda hareket eden iki kişiyle kesişecek ve olaylar bu noktada başlayacak. Diziyi, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”ni de kaleme alan Ercan Mehmet Erdem yazdı. Projenin diğer oyuncu kadrosu tamamen yeni isimlerden oluşacak. Elbette bir cameo sürprizi gelebilir. Bunu diziyi izlediğimizde öğreneceğiz.

    Ercüment Çözer'i ilk defa İstanbul'da, yani kendi memleketinde görme şansı bulacağımız dizinin 2020'nin ilk yarısında izleyiciyle buluşması bekleniyor. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top