Hesabım
    İddialı Dizi "Babil"den Teaser Yayınlandı!

    Güçlü kadrosuyla da çok konuşulan diziden ilk video geldi..

    Güçlü kadrosu ve ilgi çekici konusuyla çok konuşulan ve sonunda Star TV ekranlarında yayınlanacağı açıklanan Babil dizisinden teaser paylaşıldı. Daha önce Digitürk'te gösterileceği açıklanana ama bazı sebeplerden dolayı bir süre açıkta kalan dizi, sonunda Star TV ile anlaştı ve ilk videosunu görücüye çıkardı.

    Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapım kısmında Ay Yapım ve Kerem Çatay bulunuyor. Dizinin iddialı başrol oyuncuları ise Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce AkalayMesut Akusta ve Nur Fettahoğlu gibi isimlerden oluşuyor. 

    Dizin konusu ise şöyle; Bir üniversitede ekonomi profesörü olan İrfan, aniden işinden olur. Bu süreçte oğlunun kanser hastası olduğunu öğrenen profesör, yüklü miktarda para bulmaya çalışır ama başaramaz. Arkadaşı Egemen'le bir çıkış yolu arayan İrfan çareyi emlak dolandırıcılığında bulur ve işler sandıklarından kolay ilerler. Tahminlerinden çok para kazanan ikilinin hesaba katmadıkları şey ise peşlerine düşen mafya üyeleridir ve olay dava sürecine kadar gider. İrfan, Egemen, karısı ve eski nişanlısı hakkında sırlar da bir bir ortaya çıkacaktır.

    Teaserı yayınlanan dizinin gösterim tarihi henüz netleşmedi ama Star TV, yayınladığı videoda çok yakında ibaresini kullandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top