Hesabım
    Ben Stiller ve Ali Larter'den Yeni Komedi!

    Stiller ve Larter, yeni bir komedi serisi için buluştu..

    Komedi dünyasının en bilinen oyunculardan olan ve son yıllarda yapımcılık / yönetmenlik kariyerine de ağırlık veren Ben Stiller'la başarılı oyuncu Ali Larter, yeni bir komedi projesi için bir araya geldi. 

    Sidelines adı verilen proje, karakteri takip eden tek kamera ile olaylar aktarılacak. Yerel futbol takımında amigo kızlık yapmaya başlayan 40'lı yaşlarında bir anneye hayat verecek olan Larter, aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılarından biri. Kate Gersten ( The Good Place ) Fox'tan bir senaryo taahhüdü aldı ve diziyi kamele aldı. Ben Stiller da projenin başındaki isim olacak ve yürtücü yapımcılık görevi de üstlenecek. Cincinnati Bengals’ın amigo kızlarını 2009’da 40 yaşındayken yöneten eski amigo Laura Vikmanis, danışman olarak görev yapacak ve tecrübeleriyle dizinin senaryosuna da ışık tutacak.

    Ali Larter,  Varsity Blues ve Final Destination performanslarıyla tanınmaya başlamış, daha sonra, Heroes dizisinde Niki Sanders karakterine hayat vererek büyük bir çıkış yakalamıştı. Son olarak Splitting Up Together ve The Rookie dizilerinde boy gösteren güzel yıldız, şu sıralar Sidelines projesinin yanı sıra, The Last Victim adlı filmin çekimleriyle meşgul. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top