Hesabım
    Netflix, Daybreak'in Devam Etmeyeceğini Açıkladı

    Post Apokaliptik gençlik dizisi Daybreak'ten kötü haber geldi..

    Netflix, tartışmalara bir son verdi ve Daybreak dizisinin iptal olduğunu açıkladı. İlk sezonun ardından kıyamet sonrası gençlik dizisiyle ilgili bir kararsızlık vardı ve dizinin yaratıcısı Aron Coleite sosyal medyadan iptal kararı geldiğini duyurdu. Böylece, dizi tek sezonla yayın hayatına veda etmiş oldu.

    Coleite; "Geçen hafta, Daybreak'in ikinci bir sezon için geri dönmeyeceğini öğrendik. Çok üzgünüz, sizinle daha önce paylaşamadık, ancak bu son birkaç canlı tweet oturumunda hepinize bizimle olduğunuz için minnettarız. Daybreak'in şaşırtıcı, garip, çılgınca yollarında bizimle olduğunuz, bu şovun önemli parçası haline geldiğiniz ve bunu gerçekleştirme deneyimimize katkılarınız için hepinize teşekkür ederim. Bu yolculuğun daha fazlasını sizlerle paylaşamıyoruz ama bu kadarı için minnettarız." ifadelerini kullandı.

    Geçtiğimiz ayralda yayınlanan ilk sezonda, kıyamet sonrası diğer çetelerle bir mücadele içine giren gençlerin hikayesi anlatılıyordu. Daybreak'in oyuncu kadrosunda, Supernatural’dan tanıdığımız Colin Ford, Revenge'in başarılı oyuncularından Alyvia Alyn Lind, Atlanta'nın kadrosunda da bulunan Austin Crute, Smash’ten bilinen Krysta Rodriguez ve tanınmış oyuncu Matthew Broderick bulunuyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top