Hesabım
    Watchmen'in Yapım Ekibinden Etkileyici Video!

    Neyin gerçek, neyin efekt olduğunu merak ediyor musunuz?

    Gördüğümüz filmlerin ve TV şovlarının ne kadarının görsel efektlerden oluştuğunu öğrenmek bizi her zaman şaşırtmıştır. Neredeyse görsel efekt içermeyen bir film veya TV dizi bulmak güç. Hatta, yakın zamanda The Irishman sayesinde, aktörlerin makyaj kullanılmadan 30 yaş daha genç görünebildiğini bile gördük. Görüntü efektleri sadece canavarlar veya yabancı gezegenler yaratmak için kullanılmaz, aslında bir aktörün yüzündeki özellikleri değiştirmek için de kullanılabilir. Buna artık dijital makyaj adı veriliyor. Bir de tabii ki dönemi uygun kılmak için arka plana, farklı zamanlara ait bir mekan ve farklı zaman dilimlerinden oyuncular koymak da mümkün.

    HBO’nun sıra dışı ve eleştirmenlerin beğenisini kazandığı yeni serisi Watchmen, yakın zamanda epik bir finalle tamamlandı ve gördük ki görüntü efektleri yoğun bir şekilde kullanıldı. Bu bilgiye rağmen, Watchmen efektleri bile bizi şaşırtacak düzeyde. Yeni bir yapım videosu, dizinin bazı görsel efekt çekimlerinin ve kurgusunun nasıl yapıldığını gözler önüne seriyor. 

    Yapım videosunda karakterlerin ne kadarının görüntü efekti olduğunu ve bazı olayların bu teknolojiyle nasıl aktarıldığını da görebiliyoruz, Video ayrıca, Trent Reznor ve Atticus Ross’un mükemmel bestesini tekrar dinlemek için bir bahane oluşturuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top