Hesabım
    Adrien Brody, Stephen King Uyarlamasında Rol Alacak

    Oscar Ödüllü oyuncu, Peaky Blinders sonrası yeniden TV'de boy gösterecek..

    Epix için üretilecek olan seri, 1850'lerde geçen bir hikayeye dayanıyor. Drama dizisinin başrolünde ise Oscar Ödülü sahibi Adrien Brody yer alacak. Stephen King'in Jerusalem's Lot adlı kısa öyküsüne dayanacak olan yapım, 2020'nin sonbahar aylarında yayında olacak.

    Jerusalem's Lot, eşi denizde öldükten sonra, üç çocuğuyla atalarından kalan Maine, Preacher's Corner’daki küçük, sakin evine yerleştiren Kaptan Charles Boone’un hikayesini anlatıyor. Charles, ailesinin eski tarihinin sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak ve nesiller boyunca onları rahatsız eden karanlığa son vermek için mücadele edecektir.

    Serinin çekimlerine Mayıs 2020'de başlanması ve dizinin sonbahar aylarında da yayında olması planlandı. Son projeleri “Ready Player One” ve “Wayward Pines” olan Donald De Line dizinin yaratıcısı. Jason Filardi ve Peter Filardi baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Epix ekibinden Michael Wright proje için, "Bu seri, klasik gotik korkunun yoğun ve kesinlikle dehşet verici bir versiyonu olacak. Muhteşem bir ekip, harika bir oyuncu ve korkunun ustası Stephen King var. Böyle bir proje için heyecanlanmamak mümkün değil." ifadelerini kullandı.

    Adrien Brody, şu sıralar Wes Anderson'un The French Dispatch ve Andrew Dominik'in Blonde projeleri için çalışıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top