Hesabım
    Apple TV + Dizisi "Little America"dan Fragman ve Son Detaylar!

    Little America'nın ilk fragmanı ve yayın tarihi paylaşıldı..

    Apple TV+, 17 Ocak 2020'de prömiyer yapacak olan komedi dizisi Little America'nın fragmanını yayınladı. Epic Magazine'de yer alan gerçek hikayelerden esinlenen Little America, ikinci sezon onayını şimdiden almış durumda. Dizi, Amerika'daki göçmenlerin komik, romantik, içten ve şaşırtıcı hikayelerini anlatacak.

    Little America, Universal Television tarafından üretiliyor. Lee Eisenberg, Kumail Nanjiani, Emily V. Gordon, Alan Yang, Sian Heder, Joshuah BearmanJoshua Davis ve Arthur Spector tarafından üretilen ve aynı zamanda yürütücü yapımcılığı üstlenilen dizide Heder, Eisenberg'le birlitle ortak showrunner olarak da yer alacak. Yazarlar arasında bulunan ve gerçek hayatta evli olan Nanjiani ve Gordon’ın senaryosunu kaleme aldığı The Big Sick filmi gösterildiği yılın en iyi filmleri arasında gösterilmiş ve eleştirmenlerden de tam not almıştı.

    Dizide yer alan oyuncular arasında Zachary Quinto, Haaz Sleiman, Melanie Laurent, Shaun Toub ve Sherilyn Fenn bulunuyor. Apple TV+ adına dizide bulunan yaratıcı ikili McElhenney ve Megan Ganz, aynı platforma Mythic Quest adlı bir proje daha hazırladılar ve prömiyerini 7 Şubat 2020'de yapacak. Böylece Apple TV+ yeni yıla hızlı bir giriş yapmış olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top