Hesabım
    TV'ye Bir Stephen King Uyarlaması Daha Geliyor!

    Stephen King uyarlamaları hız kesmiyor..

    Stephen King'in en popüler eserlerinden biri yeniden uyarlanıyor! Usta yazarın Carrie'si yeni düzenlemelerle bir kez daha karşımıza çıkacak. King'in 1974 yılında yazdığı roman, 1976 yılında Brian De Palma'nın yönettiği ve başrolde Sissy Spacek'in oynadığı korku filmine uyarlandı. 2013 yılında da Kimberly Peirce tarafından sinemaya uyarlanan eser, FX tarafından yeni düzenlemelerle bu kez TV için üretilecek.

    FX ve MGM Studios dizi üzerinde çalışmalara başladı. İlk plana göre bir mini dizi tasarlanıyor ama durum elbette değişebilir ve bu kez hikaye tek karakter üzerinden ilerlemeyebilir. Henüz bir sinopsis ya da prömiyer tarihi bulunmuyor ama King'in projeye sıcak bakması ve uyarlamalara olan yaklaşımı sürenin çok uzamayacağını gösteriyor. Tabii çok karakterli bir Carrie olursa başrollerde kimlerin olacağı da merak konusu.

    Stephen King şu sıralar merakla beklenen The Outsider dizisiyle konuşuluyor. 12 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan dizinin senaryosunda King'le birlikte Richard Price'ın imzası bulunuyor. Dizi, HBO için üretildi. Aynı zamanda, Hulu platformunda da King imzalı Castle Rock dizisi devam ediyor. İkinci sezon yeni sonlandı ve üçüncü sezon için çalışmalar başladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top