Hesabım
    ABC Draması The Prince'ten Son Detaylar

    Amy B. Harris'in üreteceği dramada ünlü moda tasarımcısı da yer alacak..

    Amy B. Harris, ABC için üretilen moda temalı bir drama dizisi projesi olan The Prince için en iyi tasarımcılardan biri olan Zac Posen ile birlikte çalışıyor. ABC Studios ve Mandeville TV tarafından ortaklaşa üretilen dizi, Harris'in ABC Studios ile imzaladığı iki yıllık yeni anlaşmanın ilk yapımlarından biri olacak.

    2015'ten beri ABC Stüdyoları'nda anlaşmalar yürüten Harris, ABC Signature Studios ve Amazon’da yapımcı / showrunner görevlerini de üstleniyor ve şu anda Yeni Zelanda'da yeni bir filmin çekimleriyle meşgul. Yeni anlaşma kapsamında Harris, tüm platformlarda ABC Studios ve Disney TV'nin bir parçası olan ABC Signature Stüdyoları için projeler geliştirmeye ve üretmeye devam edecek. ABC Studios Başkanı Jonnie Davis Harris'le yapılan anlaşma için; “Zekâsı ve yeteneği, televizyondaki kadınlar ve tüm kadınlar hakkında en komik, en akıllıca içerikleri üretmesini sağladı. The Wilds'taki çalışması olağanüstüydü ve biz sadece onunla iş yapmak istediğimizi biliyorduk. Bunun için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. 

    Harris tarafından yazılan The Prince, fantastik bir moda dünyası hikayesi. Dizi, kişisel ve iş dünyasını birbirine karıştıran bir ailenin dinamik ilişkilerini, sadakat, sevgi ve aile bağları üzerinden inceliyor. Bir tasarımcı, küstahlığından dolayı işlerini riske attığında hem kariyerini, hem de ailesini bir çıkmaza sürüklüyor. Harikulade bir tasarımcı olan Posen ve Harris, Mandeville Şirketi'nden David Hoberman'ın yanı sıra Todd Lieberman ve Laurie Zaks'la birlikte yürütücü yapımcı olarak görev alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top