Hesabım
    Hayranları, Mark Hamill'i The Witcher'ın 2. Sezonunda Görmeyi Umuyor

    Viral olan bir tweet hayranlar arasında heyecan yarattı..

    Star Wars serisinin yeni filmi Star Wars: The Rise of the Skywalker yeni gösterime girmişken ve The Witcher dizisi daha çok tazeyken iki yapımın hayranlarını birden heyecanlandıran bir tweet viral oldu. Hem film, hem dizinin fanları, Luke Skywalker performansıyla efsaneler arasına giren Mark Hamill'i, ikinci sezonda Vesemir rolünde görmeyi umuyor.

    Netflix'in dünya çapında ses getiren The Witcher serisi yayınlandıktan sonra, hayranlar ikinci sezonla ilgili ipuçları armaya başladı. Birçoğu, bir zamanlar Geralt'ın baba figürü olan yaşlı ve deneyimli bir Witcher olan Vesemir'i oynamak üzerine şaka yapan Mark Hamill'in eski bir tweetini buldu ve bu konu hakkında konuşmaya başladı. 2018 yılına ait bir tweet floodunda, bir kullanıcı Vesemir karakterini "babacan", "bilgili" ve "neşeli" olarak adlandırıyor. Daha sonra başka bir hayran, bu rol için Mark Hamill'in hayalindeki oyuncu olduğunu dile getiriyor. Bunun üzerine Hamill konuşmaya dahil oluyor ve "Bunun ne olduğu veya ne hakkında olduğu konusunda hiçbir fikrim yok ama benim tarafımdan oynanabileceğini kabul ediyorum." sözlerini barındıran bir tweet atıyor. Bu tweet eskide kalmasına rağmen, hayranlar tarafından şu an viral bir olaya dönüştürüldü ve herkes gerçekleşmesi için heyecanla bekliyor.

    Bu tweet tamamen şaka mı? O zamandan bunun planı yapıldı mı? bilemeyiz ama hayranlar, sosyal medyada ve internet aleminin her köşesinde bu tweeti paylaşıyor ve bazıları, "bu olursa sevinçten ağlarım" gibi ifadeler kullanıyor. Kim bilir? Belki de bu durum şimdi gerçeğe dönüşecek ve Netflix, Mark Hamill'a bir telefon açacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top