Hesabım
    Yaratıcı Yazar Ramy Youssef, A24'le Anlaşma Sağladı

    Youssef artık a24 için üretecek..

    Hulu'nun çok konuşulan işlerinden Ramy'nin yıldızı ve şovun da yapımcısı olan, Altın Küre adayı yaratıcı, yazar, yönetmen Ramy YoussefA24 ile genel bir anlaşma imzaladı. Hali hazırda A24 için iki projede birden çalışan Youssef, bundan böyle sadece bağımsız stüdyo için yeni projeler yaratacak ve geliştirecek. 

    Youssef, katıldığı bir podcast yayınında konuyla alakalı, "Harika olan, A24 ile inşa edebildiğim ilişki, çünkü bu şovu [Ramy] birlikte yaptık ve TV'de şovumun ötesine geçmek istediğim şeyler hakkında ne hissettiğimi çok iyi biliyorlar. Daniel Fienberg ve Lesley Goldberg'le önümüzdeki birkaç yıl boyunca ortaklığımız devam ediyor. Onlarla daha fazla şey yapacağımız güzel bir iletişimimiz var. Ortak konu, üzerinde çalıştığım her şeyin kişisel ve anlamı olan bir yerden geldiğinden emin olmak. Amacım organik olanı yakalamak, neye değer katabilirim diye düşünmek ve insanlara gerçekten yardımcı olan şeyler yaparak, insanların daha az yalnız hissetmelerine yardımcı olmak." açıklamasında bulundu.

    Youssef, "Ramy" dizisinin birkaç sezon daha sürebileceğini, bunun için tasarlandığını ve karakterin ilerisini görmeyi çok istediğini dile getirdi ve bir sürprizi açıkladı. Ramy'nin ikinci sezonunda, kendisi gibi müslüman olan ve iki Oscar kazanan Mahershala Ali'nin konuk oyuncu olarak yer aldığını söyleyen Youssef, bir ihtimal bu birlikteliği büyütebileceklerini de dile getirdi.

    Ramy'nin ikinci sezonu için netleşen bir tarih yok ama büyük ihtimal yaz öncesi izleme şansı bulacağız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top