Hesabım
    "Agents of S.H.I.E.L.D"in Son Sezonundan Yeni Detaylar

    Final sezonundan yeni bir fotoğraf paylaşıldı..

    Önümüzdeki yıl, aynı zamanda son sezon olan 7. sezonunu izleyeceğimiz Marvel serisi Agents of S.H.I.E.L.D.'dan yeni bir fotoğraf paylaşıldı. Daha evvel teaserı yayınlanan ve orada bulunmayan görselde 1930'yıllar atmosferi bulunuyor. 1931 yılına giderek görevlerini yerine getirmek isteyen ajanlarımız, döneme uygun kıyafetlerle karşımıza çıkıyor.

    Fotoğrafta, LMD ve Chronicom teknolojisinin bir karışımı kullanılarak şekillendirilen Coulson'un yeni sürümü, Daisy, Mack ve Deke ile birlikte, görev için 1931 yılına gidiyor. En son bölümde Daisy, Mayel ve diğerleri, Chronicom avcıları Maya tapınağını yok etmeden hemen önce, güvenliği atlamak için kandırılmış bir Zephyr kullanan Jemma tarafından karşılanmıştı. Peki Fitz onları nereye gönderdi? Soru, Zephyr'in Empire State Binası'nın inşaatını yeni bitirdiği New York'a yaklaştığını gördüğümüzde “Hangi zamana?” idi ve bunun cevabını bu fotoğrafla almış olduk. Jemma daha sonra Fury’nin kara kutusuna sahip Chronicom avcıları ile S.H.I.E.L.D. ajanlarını gerçekten tanıyan birine ihtiyaç duyduklarını açıkladı. Böylece, Chronicom ve arşiv verilerinin bir araya getirilmesiyle, LMD'yi, takım elbise ve kravat takan Coulson şeklinde yarattılar.

    Geçtiğimiz sezon finalinden sonra yardımcı showrunner Jed Whedon, ekibin nihai misyonunun, şovda yer alan ve sevilen tarihin korunması olduğunu söylemişti. Yapılan açıklamanın devamında, dizinin finalinin güzel ama hüzünlü olacağı da belirtilmişti. Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De CaesteckerElizabeth Henstridge ve Henry Simmons'un yer aldığı son sezonu 2020 yılı içerisinde izleme şansı bulacağımızı da ekleyelim. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top