Hesabım
    Servant'ın Yazarı Basgallop, 2. Sezon ve Shyamalan Hakkında Konuştu

    İkinci sezonda bizi neler bekliyor?

    Apple TV+'ta yayınlanan ve M. Night Shyamalan'ın TV dünyasına döndüğü Servant, ikinci sezon onayını aldı. Bir ailenin parçalanışı üzerinden gerilim yüklü bir hikaye anlatan dizinin yaratıcısı Tony Basgallop, ikinci sezon hakkında bazı ipuçları verdi ve Shyamalan'la çalışmanın nasıl bir şey olduğundan bahsetti.

    Lauren AmbroseToby KebbellNell Tiger Free ve Rupert Grint'in başlıca rolleri üstlendiği yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. 100'den fazla ülkede yayınlanan ve olumlu eleştiriler alan yapım önümüzdeki yıl tekrar karşımıza çıkacak. Basgallop, Collider'a verdiği röportajda ilk iki bölümün senaryosunu yazdıktan sonra tesadüfi olarak Shyamalan’la bir araya geldiklerini, daha önce beraber çalıştıkları yapımcı Jason Blum’un senaryoyu Shyamalan’a gösterdiğini ve kısa sürede üçünün bir araya geldiğini söyledi. Basgallop, bu proje için doğru zamanda ve doğru yerde bulunduğunu düşündüğünü belirtti.

    Shyamalan’ın çok profesyonel olduğunu ve planlı bir çalışma izlediklerini, dizinin devam edip etmeyeceği hakkında ne Shyamalan ne de AppleTV ile hiçbir şey konuşmadan anlatıma odaklandıklarını ve sürecin kendiliğinden geliştiğini ifade eden Basgallop, ilk sezonda oyuncularla iyi anlaştığını ve işinin ikinci sezonda daha kolay olduğunu, Servant oyuncularının kendilerinden bir şey katma noktasından çok verimli olduklarını söyledi. Basgallop, elbette ikinci sezon hakkında bilgi vermedi ama silinen sahnelerin de olduğu bir sürümün yakında paylaşılacağı müjdesini verdi.

    İkinci sezonla ilgili, yakın zamana kadar hiçbir şey düşünmeyen Basgallop, ilk sezon bittiğinde bir yaratım sürecine girdiğini ve dizinin ikinci sezonunun daha gerilimli ve daha karanlık olacağını da izleyicilere aktardı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top