Hesabım
    Henry Cavill, Geralt Rolü İçin Günlerce Susuz Kaldı!

    Cavil, rolüne nasıl hazırlandı?

    Yakın zamanda yayınlanan ve son günlerin en çok konuşulan yapımı olan The Witcher hakkında her gün yeni bir detay öğreniyoruz. Dizinin hayranları bu durumdan memnun ve özellikle başrol oyuncuları hakkında çıkan haberlere son derece merak duyuyorlar. Dizinin, Geralt rolünü oynayan başrol oyuncu Henry Cavill ise bu isimlerin başında geliyor.

    Gerçekten de, Superman filmleriyle yıldızlaşan Henry Cavill dizinin en önemli ismi. The Witcher'in birçok önemli olayında da başrolde olan Geralt karakterine hayat veriyor ve işini çok ciddiye almış gibi görünüyor, Hatta bazı sahnelerde daha iyi ve gerçekçi görünmek için özel bir diyet uyguluyor ve günlerce kendini susuz bırakıyor. Bu, diyetinde suyu tamamen kestiği anlamına gelmiyor ama başarılı oyuncu yson zamanlarda yapılan bir röportajda konuyu açıklarken, tükettiği miktarı ciddi şekilde düşürdüğünü belirtiyor.

    Cavill bu konudaki açıklamasında şu ifadelere yer verdi "Diyet uygulamak çok zor ve aç kaldığınız oluyor ama esas sorun su. Üç gün boyunca susuz kaldığınızda, son gün artık yakındaki suyu koklayabileceğiniz noktaya ulaşıyorsunuz. Yine de üç gün boyunca su yok. İlk gün bir ya da bir buçuk litre, ikinci gün yarım litre ve üçüncü gün su yok ve bu böyle devam ediyor." 

    Henry Cavill'ın diziye ve Geralt karalterine olan bağlılığınu buradan anlayabiliyoruz. Rolü için her şeyi yapabilecek bir aktör. Zaten Netflix bu durumdan memnun ve The Witcher'ın birkaç sezonunu takvime eklerken, Cavill'in Geralt'ını ilk sıraya yazıyorlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top