Hesabım
    HBO Max'ten Yeni Romantik Seri!

    HBO Max, yeni dizinin detaylarını açıkladı..

    HBO Max, bir yandan orijinal içerik üretimini hızlandırmaya çalışırken, bir yandan da yayın hayatına başlama konusundaki çalışmalar yürütüyor. Yeni kurulan bir platform için bol içerik oluşturulması gerektiğini iyi bilen ekip, önümüzdeki yılın, hatta yılların projelerini de şimdiden belirlemeye ve duyurmaya çalışıyor. İşte onlardan biri, gelecek yıl gösterimde olacak romantik seri "12 Dates of Christmas" olacak.

    HBO Max'in en yeni projesi 12 Dates of Christmas, çarpıcı bir kış atmosferinde geçen tatil esintili bir buluşmalar serisi sunuyor. Gelecek yıl piyasaya sürülecek olan dizi, gerçek hayattaki romantik detaylarla karakterlere bir yol çizdiğinde, hepsinin aşkı bulmasına yardımcı olmak için birbirini takip eden bölümler ortaya koyacak ve izleyicilere sıcacık atmosferin içinde duygusal anlar yaşatacak.

    Yürütücü başkan yardımcısı i yaptığı açıklamada "Tatiller, filizlenen aşklar için en büyülü zamanlardır ve mükemmel bir sevgili bulmak için masal gibi, karlı bir atmosferde geçen birkaç günden daha iyisi ne olabilir? İzleyiciler biraz sıcak çikolata alabilir, romantizmi izleyebilir ve bir Noel mucizesi ararken bu umutsuz romantiklerle birlikte büyülenebilir." ifadelerine yer verdi.  

    Şimdiye kadar sevdiğimiz bütün romantik ve komedi filmlerinden esintiler göreceğimiz belirtilen dizinin yapımcılığını Objective Media Group ve All3MEdia Group üstlenecek. Yürütücü yapımcılık görevinde ise Jilly Pearce ve Layla Smith yer alıyor. Michael Beilinson'un yartcı ekibin başında bulunacağı 12 Dates of Christmas, Sam Dean'ın showrunnerlığından izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top