Hesabım
    Outlander'ın Yeni Sezonuna İlk Bakış

    Outlander, yeni yılda 5. sezonuyla devam edecek..

    4 sezondur beğeniyle izlenen ve yeni yılın başlarında 5. sezonun prömiyerini yapacak olan Outlander'ın 2020 yılı ilk bakış  fotoğraf yayınlandı. Sam Heughan’ın Jamie'si yayınlanan Outlander fotoğrafında yeni bir arkadaş edinmiş olarak görülüyor ve Claire'den başka bir konukla yakınlaşmış olma ihtimali de göze çarpıyor. 

    İlk fotoğraftaki yeni misafir Adso, gri ve tatlı bir kedi. Diana Gabaldon imzalı The Fiery Cross'tan esinlenilen Outlander'ın yeni sezonunda, kitabı okuyanların iyi bildiği üzere Adso, büyük evde sürekli bir varlık haline geliyor. Bu sezonda ayrıca, Jamie ve Claire’in genişletilmiş Kuzey Carolina evlerinin çevresinde bir mahalle kurma çabaları anlatılıyor. Sezon 4, Roger'ın uzun bir ayrılıktan sonra Brianna'a geri dönmesiyle sona erdi ve Jamie, isyancı vaftiz babası Murtagh'ı İngilizlerin elinden kurtardı. 5. sezonun ilk fotoğraflarından birine göre Jamie, büyük hesaplar ve planlar içerisinde.

    Diziyi Gabaldon'un romanından Roland D. Moore uyarladı. Toni Graphia ise hem senartist hem yürütücü yapımcı olarak diziye en çok katkıyı veren isimlerden biri durumunda. Sam Heughan ve Caitriona Balfe'nin başlıca rolleri üstlendiği dizinin devam eden önemli rollerinde Sophie Skelton, Richard RankinDuncan Lacroix ve John Bell gibi isimler bulunuyor. 

    Dizinin 5. sezonu 16 Şubat 2020 tarihinde prömiyer yapacak ve izleyicisiyle buluşacak. Aynı zamanda, 6. sezon onayının alındığını ve çalışmaların başladığını da belirtelim. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top