Hesabım
    The Crown'a İngiltere'den Reyting Sürprizi!

    Netflix'in açıkladığı liste, The Crown hayranlarını şoke etti..

    Kraliçe II. Elizabeth dönemini anlatan ve tüm dünyada çok beğenilen The Crown, Altın Küre ve Emmy ödüllerinde de her sene birçok adaylık ve birincilik kazanıyor. Claire Foy, Olivia Colman, Tobias Menzies, Matt Smith, Helena Bonham CarterVictoria Hamilton ve Vanessa Kirby'nin başlıca rolleri üstlendiği dizi, ülkemizde de sevilen diziler arasında yer alıyor. 

    Netflix, hem genel, hem yerel olarak en popüler olan ve en çok izlenen yapımlarının listelerini açıkladı. Ülkemizde, 2019 yılına kısa süre denk gelmesine rağmen Atiye ilk sırayı elde etti ve yerel yapımların daha çok ilgi çektiğini kanıtlamış oldu. Çoğu ülkede durum bundan farksız ama İngiltere'den şaşırtıcı bir sonuç geldi. Çok sevilen ve beğenilen The Crown, ülkesi İngiltere'de en çok izlenen yapımlar arasında yer almadı. İlk sıralarda olmaması bile şaşırtıcı gelecek olan dizinin ilk 10'da yer almaması büyük sürpriz olarak nitelendirildi.

    The Crown'ın olmadığı ilk 10 listesi şöyle oluştu;

    The Witcher

    After Life

    Stranger Things

    Sex Education

    The Umbrella Academy

    You

    Unbelievable

    Top Boy

    Black Mirror

    Dirty John 

    Listede, büyük bütçeli ve iddialı yapımların var olması ya da Rick Gervais gibi bir komedyenin ürettiği bir yapımın üst sıralarda olması şaşırtıcı değil. Birkaç fantastik yapım ve tüm dünyada beklentilerin üstünde beğenilen You gibi dizilerin başarısı da sürpriz değil ama İngiltere izleyicisinin The Crown'a az ilgi göstermesi, kaliteli bir yapım olduğunu da göz önünde bulundurursak büyük bir sürpriz diyebiliriz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top