Hesabım
    "Stranger Things"in Yeni Sezonu Hakkında İlginç Teori!

    Dizinin oyuncularından Matarazzo bir hayran teorisi paylaştı..

    Stranger Things'in 4. sezonu yaklaşıyor ve hikayenin geleceği hiç olmadığı kadar belirsiz. Ruslar şimdi hikayede, Hopper öldü ve Hawkins'in çocukları işler normale döndüğünde ortaya çıkacaklar. Dustin karakterine hayat veren başarılı aktör Gaten Matarazzo, karakterinin geleceğinin ne olacağını bilmediğini iddia ediyor, ancak görmeyi tercih etmediği bir hayran teorisini takipçileriyle paylaştı.

    Teori, varsayıldığı gibi, onun saf ama büyük karakteriyle ilgili. Hayran teorisi eğer doğru çıkarsa, Hawkins çocuklarının arasında bir casus var. Ancak bu casus Hawkins çocuklarından biri değil ve Dustin'in bilgisayar kampı aracılığıyla gruba girmeyi başardı. Bu teoriyi paylaşan Matarazzo, şu açıklamayı yaptı; "Hepsi ilginç. En sevdiğim teori, Suzie’nin aslında Rus hükümeti ile çalışan bir Rus casusu olması. Bence çok aptalca ve komik. Umarım böyle bir şey olmaz, çünkü bu gerçekten çok garip olur."

    Kesinlikle garip bir teori ama Stranger Things için çok mu garip? Dürüst olmak gerekirse ve şimdiye kadar Netflix orijinalinde gördüğümüz vahşi şeyler göz önüne alındığında, böyle bir bükülme, Stranger Things'in şimdiye kadar aldığı yaratıcı kararlardan daha garip değil. Suzie, Dustin ve Hawkins çocuklarının faaliyetlerini gözetlemek isteyen bir Rus casusuysa, bunu yapmak için kötü bir konumda. 3. sezonun büyük bir kısmında gördüğümüz gibi, ele geçirilmesi kolay bir insan değil. Aslında, Dustin'in radyosundaki çağrılarına daha önce cevap vermiş olsaydı, belki de casusluk konusunda daha net konuşabilirdik.

    Tüm bunların cevaplarını ve hiç sanmasak da Suzie'nin bir casus olup olmadığını 4.sezonda göreceğiz ama sezonun yayınlanma tarihi konusunda henüz net bir açıklama yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top