Hesabım
    Marvel'ın WandaVision Projesinin Yayın Tarihi Değişti!

    Marvel hayranlarını sevindirecek haber geldi..

    Disney+ daha önce yaptığı açıklamada, Marvel projelerinden The Falcon and the Winter Soldier'ın 2020, WandaVision'ın ise 2021 yılında yayınlanacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz gün yeni yıla özel yayınlanan tanıtım videosunda ise her iki dizinin de 2020'de yayınlanacağı öğrenildi. Böylelikle, Disney+, Marvel fanlarına müjdeyi vermiş oldu. 

    Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nin başrollerde olduğu WandaVision, Wanda Maximoff'un Scarlet Witch'e dönüşüm sürecini anlatacak ve 50'li yıllar atmosferinde geçecek. Olsen, dizinin daha önce 6 saatlik bir planla çekildiğini ama bunun kaç bölüme bölüneceğini bilmediğini dile getirdi. Olsen, aynı karakterle Doctor Strange in the Multiverse Madness filminde de yer alacak ve iki proje arasında önemli bağlantılar olacak.

    Matt Shakman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, Jac Schaeffer tarafından kaleme alındı. Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'e eşlik edecek diğer oyuncular ise Kat Dennings, Kathryn Hahn, Randall ParkTeyonah Parris ve Bobby Hernandez olacak. Avengers: Endgame sonrasında geçecek olan hikayede, Captain Marvel filminde çocuk karakter olarak gördüğümüz Monica Rambeau'yu yetişkin biri olarak göreceğiz ve bu rolü Parris üstlenecek. 

    Marvel Evreni'nin korku filmi özellikleri taşıyan ilk projesi de olan WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier'la birlikte Disney+'a da nefes aldıracak. Zira, The Mandalorian sonrası, yeterli içerik olmadığı için Disney+ önemli bir üye kaybı yaşamıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top