Hesabım
    David Ayer, The Dirty Dozen'ı TV'ye Uyarlamak İstiyor!

    Efsane filmin TV uyarlaması yolda..

    Robert Aldrich'in, başrollerinde Lee Marvin, Ernest Borgnine, Charles Bronson, Jim Brown, George Kennedy, Telly Savalas, Donald Surherland ve John Cassavetes'in yer aldığı Oscar Ödüllü filmi The Dirty Dozen yeniden karşımıza çıkacak. David Ayer filmin hakları için bir süredir görüşmelerini sürdürüyordu ve geçtiğimiz günlerde projenin başına geçtiğini açıkladı. Herkes yeni bir filmin geleceğini düşünüyordu ama yeni gelen haber, Ayer'in bir TV uyarlaması yapacağı yönünde oldu. 

    E.M. Nathanson'ın kitabından uyarlanan orijinal filmde, bir düzine mahkumun savaş için eğitilmesi anlatılıyordu. Modern bir uyarlaması yapılacak film yine 2. Dünya Savaşı'nda mı geçecek? Yoksa yeni bir tarihi olaya mı evrilecek bunu hep birlikte göreceğiz.

    Ayer konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bence bu sadece harika bir aksiyon serisi için bir fırsat. Gerçekten sağlam bir lider karakter olacak ve onu görevin başında görebiliyorum. Çoğu filmde de durum bu, inanılmaz bir karakter ailesi oluşturuyorsunuz ve sonra birbirlerinden sıçramalarını ve birbirlerini delirtmelerini izliyorsunuz. Tıpkı ilk yazdığım Fast and Furious filminde olduğu gibi. Bu versiyon aha açık ve heyecan verici. Benim için 2. Dünya Savaşı kutsal bir savaştır. O savaşın daha eğlenceli, komik bir versiyonunu yapabilir miyim bilemiyorum ama kesinlikle, eğlenceli, isyankar ve çeşitlilik içeren modern karakterlere sahip olabilirim."

    David Ayer son olarak The Tax Collector adlı yapımın çekimlerini tamamladı ve Bright 2 için çalışmalara başladı. Deputy adlı TV dizisinin de 2 bölümüne imza atan yönetmen, ilk yıllarında Harsh TimesStreet Kings, End of Watch ve Sabotage adlı suç filmleriyle adından söz ettirmeyi başarmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top