Hesabım
    "Raising Dion" İkinci Sezon Onayını Aldı

    Bilim kurgu dizisinin yeni sezonu için çalışmalar başladı..

    Netflix, yaptığı resmi açıklamayla bilim kurgu dizisi Raising Dion'ın ikinci sezonunun hazırlıklarına başlandığını duyurdu. 8 bölüm olarak planlanan ikinci sezon duyurusunda, Senegalli ressam Bou Bou'nun Nicole ve Dion'un portresini çizdiği görüntülere yer verildi. 2020 yılında başlanacak projenin yayın tarihi ise yılın son ayları olacak.

    Carol Barbee ikinci sezonda da showrunner olarak görev yapacak ve Michael B. Jordan, Kenny Goodman, Kim Roth, Dennis Liu ve Charles D. King’s Macro, yürütücü yapımcı olarak projede yer alacak. “Raising Dion”, kocası Mark'ın (Jordan) ölümünden sonra oğlu Dion'a (Ja’Siah Young) bakma mücadelesi veren Nicole (Alisha Wainwright)'ün hikayesine odaklanıyor. Bununla birlikte, Dion, insanüstü yeteneklerini göstermeye başladıktan sonra, işler daha da zorlaşır. Çünkü, Nicola, Mark'ın en iyi arkadaşı Pat'ın (Jason Ritter) yardımıyla Dion'un güçlerini gizli tutmalı ve onu kötülüklerden korumalıdır. 

    Netflix, net olan sayıları açıklamasa da Raising Dion'un çok izlenen yapımlar arasında olduğunu duyurdu ve bu sebeple ikinci sezon kaçınılmaz oldu. Dizinin oyuncu kardorsunda Jason Ritter, Alisha Wainwright, Ja'Siah Young, Sammi Haney, Gavin MunnDonald Paul ve yürütü yapımcılar arasında da bulunan Michael B. Jordan yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top