Hesabım
    The Walking Dead 2020'ye İlk Bakış

    Yeni görselin ön planında Michonne var..

    10 sezondur devam eden ve artık ikonlaşan dizi The Walking Dead'in 2020'de yayınlanacak bölümleri öncesi AMC tarafından ilk görsel yayınlandı. Michonne ve Virgil'i bir arama yaparken gördüğümüz fotoğraf yine heyecan ve gerilim dolu bir sezon devamı olacağının sinyallerini veriyor.

    TVLine'ın haberine göre, görüntüde Michonne ve Virgil, deniz üssüne dikkatli bir şekilde ulaşan karakterler olarak görülüyor. Bu noktada kaç bölüm geçeceği ya da sezonun geri kalanında Michonne'nin kaç bölüm görüneceği bilinmiyor. Orijinal 10. sezon fragmanında, onun Lucille tarafından ele geçirildiğini görmüştük. Karakter için hala görebileceğimiz önemli şeyler var. Showrunner Angela Kang, bir süre önce "Michonne'in ayrılışı dikkate değer gösterilerle gelecek, bu yüzden hayranlar bizi izlemeye devam edecek." açıklamasında bulundu.

    Sezon içerisinde en büyük gelişmelerden biri, Negan'ın "Whisperers"a katılması, hatta Alpha'ya diz çökmesiydi. Şov, çizgi romanı takip ederse, hayranlar burada neler olacağını iyi biliyorlar. Bu arada Carol'ın aceleciliği yüzünde Daryl ve diğer bazı karakterler Alpha'nın tuzağına düştü. Dikkate değer bir gelişme de Dante'nin bir casus olarak çıkmasıydı. Oldukça şok edici bir sahnede, Gabriel onu vahşice öldürdü. The Walking Dead'in birçok hayranı, 10. sezonun en iyi sezonlardan biri olduğunu kabul ediyor. 

    10. sezonun devam bölümleri 23 Şubat 2020 tarihinde AMC ve hemen bir gün sonrasında ülkemizde BluTV'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top