Hesabım
    Disney'in "Hawkeye" Dizisinin Çekimleri 2020 Yazında Başlayacak!

    Disney+ bir Marvel projesini daha hayata geçiriyor..

    Disney, The Falcon and The Winter Soldier ve WandaVision'la birlikte bir Marvel karakterine daha özel dizi üretiyor. Son olarak Avengers: Endgame'in sonunda görülen Hawkeye ( Clint Barton ), artık evrenin yeni TV projesi olarak karşımıza çıkacak. 8 bölümden oluşması planlanan dizinin çekimlerine Temmuz ayında başlanacak.

    Bu proje, Black Widow'un bu yıl vizyona girmesiyle birlikte kendi filmi olmayan tek Avenger karakteri olan Hawkeye için çok büyük öneme sahip. Marvel çizgi romanlarında Hawkeye, Kaptan Amerika'nın Hawkeye kod adını verdiği genç süper kahraman Kate Bishop ile çalışır. Matt Fraction, David Aja ve Annie Wu'nun Hawkeye çizgi romanlarında, Clint ve Kate bir takım haline geldi ve hayranlar uzun zamandır bu özel birleşimin MCU'ya uyarlanması çağrısında bulunuyordu. Dolayısıyla, bu hikayenin Hawkeye dizisinin temeli olup olmayacağı belli olmasa da, dizide Kate Bishop'un görüneceği kesin.

    Kimin Kate Bishop olarak yer alacağı henüz bilinmiyor. Hailee Steinfeld'e Kate Bishop rolü teklif edildiği bildirilmişti ama aktris Apple TV + dizisi Dickinson'a olan bağlılığı nedeniyle teklifi reddetti. Bu haberin yanı sıra, Kate Bishop için de tekil bir proje yapılacağı konuşuluyor. Hawkeye için kesin bir yayın tarihi yok ama 2021 sonbahar dönemi yayınlanacak gibi görünüyor. Marvel hayranları, Hawkeye ile birlikte Bishop'ın kendi MCU projesini alma ihtimalinde teselli bulabilirler.

    Başrolde Jeremy Renner'ın oynayacağı Hawkeye, 2021 yılının sonbahar aylarında yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top