Hesabım
    Al Pacino'lu "Hunters"tan Tarih ve Yeni Fragman!

    Pacino ve Peele, Nazi avında..

    Oscar ödüllü Jordan Peele ve usta oyuncu Al Pacino'nun bir araya geldiği Hunters dizisinden final fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi resmi olarak açıklandı. Amazon Prime için üretilen dizi, 21 Şubat 2020 tarihinde prömiyer yapacak ve 10 bölümden oluşacak. Pacino, bir dizi Nazi avcısına liderlik yapan Meyer Offerman rolünü üstlenecek.

    Amerika'da, 70'lerin New York'unda yaşayan ve kaçak Nazileri yakalamak için oluşturulan bir avcı grubu dizinin odak noktası olacak ve Pacino'nun canlandırdığı Offerman karakteri bu grube liderlik yapacak. Jonah, Meyer Offerman ile tanışır ve bir zamanlar iki yaşlı erkeğin Nazi toplama kamplarında birlikte zaman geçirdiğinden bahsettiğini anlatır. İntikam almak isteyen Jonah, en iyi intikamın kendi alacağı intikam olduğunu söyler ve yardım ister. Offerman bu konuşmadan sonra Jonah'ı "Nazi Avcıları" ile tanıştırır ve hikaye başlar. 

    Dizi, bol şiddet içermesine rağmen, kara komedi türüne de göz kırpıyor ve anlatım olarak Tarantino'nun Inglourious Basterds filmini çağrıştırıyor. Oyuncu kadrosunda başrolü üstlenen Al Pacino'ya, Logan Lerman, Kate MulvanyJosh Radnor, Lena Olin ve Carol Kane gibi isimler eşlik ediyor. David Weill projenin büyük bölümünün senaryosunu kaleme aldı ve Alfonso Gomez Rejon ilk bölümü yönetecek.

    Başrolde izleyeceğimiz Al Pacino, son dönemde Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood ve Martin Scorsese'nin The Irishman filmleriyle karşımıza çıktı. The Irishman ile Altın Küre'de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında aday olan Pacino, Akademi Ödülleri'nin de en büyük favorilerinden.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top