Hesabım
    Killing Eve, 4. Sezon Onayını Aldı!

    3. sezon başlamadan, hayranlara 4. sezon müjdesi geldi..

    Killing Eve, BBC America tarafından dördüncü sezon onayını aldı. 3.sezonun yayınlanmasından aylar önce alınan karar, yapımcıların diziye olan güvenlerini de ortaya koymuş oldu. İngiliz yapımcı Sid Gentle Films tarafından üretilen ve çok beğenilen suç draması, Sandra Oh’un Eve Polastri'si ile Jodie Comer’in Villanelle'sinin ölümcül kedi ve fare oyunlarını oynamaya devam etmesiyle 2021'e kadar sürecek. Sezon 4 için henüz bir showrunner belirlenmedi.

    AMC Networks Entertainment Group ve AMC Studios Başkanı Sarah Barnett yaptığı açıklamada, "Killing Eve'e nasıl güvenmeyelim? Her büyük ödül şovunda kazandı ve son yıllarda en çok büyüyen yapımlardan." ifadelerini kullandı. Killing Eve'in 3. Sezonu, ilkbaharda prömiyeri yapacak. Suzanne Heathcote, baş yazarlığı Emerald Fennell'den devraldı. Phoebe Waller-Bridge ilk sezonu kaleme almıştı ve yine bir kadın yazar sezon 4'ün sorumluluğunu üstlenecek.

    Woodward Gentle, Lee Morris, Waller-Bridge, Gina Mingacci, Damon Thomas, Jeff Melvoin, Suzanne Heathcote ve Sandra Oh, 3. sezonun yürütücü yapımcılığını üstlendiler. Dizi, Endeavor Content tarafından finanse edildi ve distrübütörlüğü yapıldı. Jodie Comer'a BAFTA, Sandra Oh'a Altın Küre kazandıran dizinin diğer oyuncuları ise Fiona ShawKim Bodnia ve Sean Delaney.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top