Hesabım
    The Office'in Ortak Yazarından BBC'ye Yeni Dizi!

    Yaratıcı ekip, Amazon ve BBC için üretecek..

    2001 yılında BBC'de yayınlanan ve kısa sürede kült olan, daha sonra ABD versiyonu da çekilen The Office dizisinin ortak yaratıcısı Stephen Merchant ve Elgin James yeni bir proje üzerinde çalışıyorlar. Ricky Gervais'le birlikte The Office'i yazan ve diğer yapımlarda da ünlü komedyenle çalışan Merchant, son olarak Konttori adlı dizide görev almıştı.

    Stephen Merchant bu kez Gervais'le birlikte değil, Mayans M.C. adlı yapımı kaleme alan'le birlikte çalışacak. The Ofenders adı verilen proje, altı bölümlük bir mini dizi olarak tasarlandı. Bir araya gelmek zorunda kalan farklı yaşam alanlarından yedi yabancının oluşturduğu bir grubun hikayesi dizinin konusunu oluşturacak. İngiltere'nin Bristol şehrinde geçecek hikayede bu topluluğun uğraştığı bir çete de arka planda yer alacak.

    Merchant, seriyi “ışık ve gölge karışımı, karanlık ve komik, orta sınıfın şehirle buluşması” şeklinde adlandırdı ve Elgin'le olan ortaklığın hikayeye bu şekilde yansıdığını da sözlerine ekledi. “Banliyöde büyüdüm, Elgin erken hayatını, polis soruşturması onu hapse götürene kadar yerel bir sokak çetesi inşa ederek geçirdi” dedi ve ekledi; “Elgin ve ben, pistlerin farklı taraflarından gelmemize rağmen, ikna edici karakterler ve otantik, ilgi çekici insan hikayeleri birkimlerimizi paylaşıyoruz.”

    BBC ve Amazon iş birliğindeki dizinin 2020 sonlarına yetişmesi bekleniyor. Yapımcılar, The Ofenders'ın gerçekçi bir suç hikayesi ve karakter anlatımı barındırdığını ama bunun mizahi bir yorumla ekranlara geleceğini belirtti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top