Hesabım
    Walking Dead'in Rick Grimes'lı Spin-off Projesinden Detaylar!

    Daha büyük bir Walking Dead atmosferine hazır mısınız?

    10 sezondur aralıksız devam eden ve son dönemde biraz düşüş yaşasa da reytinglerde önemli başarılar elde eden The Walking Dead dizisinin kuşkusuz en önemli isimlerinden biri Andrew Lincoln ve canlandırdığı Rick Grimes karakteriydi. Dizinin bir yandan başka bir TV projesi konuşulurken, bir yandan da Rick Grimes'ın solo spin-off projesi için çalışmalar devam ediyor.

    Şu an The Walking Dead serisinin genel içeriğinden sorumlu, eski showrunner Scott M. Gimple, büyük ekrana gelecek olan Rick Grimes solo filmi hakkında yeni ayrıntılar paylaştı. Gimple yaptığı açıklamada, "Rick’in hikayesini anlatmaya devam edeceğiz ve bu hikaye sayesinde dünyanın pek çok yerini keşfedeceğiz. Rick, çeşitli şekillerde yaşadığı her zorluktan başarıyla çıktı. İçinde bulunduğu atmosferden çok daha büyük bir dünya var ve bu kendi içinde oldukça zorlayıcı. Şimdi her şey daha da zorlaşacak. Yepyeni bir dünya kuracağız"

    Rick Grimes'ı dizinin hayranları çok özledi. Dolayısıyla bu yapım için heyecanlı bir bekleyiş var. Karakterin diziden 2008 yılındaki çıkışından beri proje dillendiriliyor ve son dönemde hızlanmış gözüküyor. Dizi, her ne kadar hala çok izlense de düşüş olduğu bir gerçek. Bu düşüş neticesinde, spin-off projesinin diziye olan alakayı da körüklemesi bekleniyor. 

    Andrew Lincoln, dizi sonrası biraz mola vermişti. Şu an Greg Nicotero'nun yöneteceği, adının "World Beyond" olması beklenen spin-off ve Glendyn Ivin'in çektiği Penguin Bloom projeleriyle meşgul.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top