Hesabım
    Better Call Saul'un 5. Sezonundan Teaser!

    Merakla beklenen dizinin 5. sezonu yolda..

    Efsane dizi Breaking Bad'in spin-off projesi olan ve Saul Goodman karakterinin hikayesini anlatan Better Call Saul, 2019 yılında mola vermişti ve 23 Şubat 2020 tarihinde, 5. sezonuyla geri dönüyor.

    Bob Odenkirk'ün başrolünde olduğu dizi, 10 bölümden oluşan yeni sezonuyla ekranlara dönecek ve bu sezonun ardından da yayın hayatına veda edecek. Tabii bu durum değişebilir. Dizinin oyuncularından Giancarlo Esposito, dizinin 6 sezon sürebileceğini ve bunun belirsiz olduğunu dile getirmişti.

    Genelde yaz ya da sonbahar aylarında prömiyer yapan dizi, Jesse Pinkman karakterini anlatan El Camino filminin gösteriminden dolayı kış ayına sarkmıştı. Vince Gilligan ve Peter Gould'un ürettiği dizinin başlıca rollerinde Bob Odenkirk'le birlikte Jonathan BanksRhea SeehornMichael MandoGiancarlo EspositoMichael McKean ve Patrick Fabian gibi isimler yer alıyor. 

    4. sezonun sonunda Saul Goodman'ın bildiğimiz haline yavaş yavaş dönüşmeye başladığını görmüştük. Hatta Gus ve Mike'la işleri daha da büyüten Saul, Alman bir kimyacının ölümüne de bulaşmıştı. Dizi 5 ya da 6 sezon sürsün, kalan bölümler çılgın bir Saul Goodman göreceğimiz kesin. Hatta dizinin sonlarına doğru Jesse Pinkman'ı ve hatta Walter White'ı görme ihtimalimiz bile var. Çünkü, senaryo gereği Breaking Bad'in öncesini izliyoruz ve bu oyuncuların en azından cameo olarak yer aldıklarını görmek harika bir deneyim olacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top