Hesabım
    Sex Education'ın 2. Sezonundan Fragman ve Detaylar!

    Dizinin ikinci sezonundan fragman yayında..

    Seks terapisti annesiyle yaşayan Otis'in içine kapanık dünyasını anlatan Sex Education için ikinci sezon geri sayımı başladı. 17 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan dizi yine 8 bölümden oluşacak. Netflix, yayın tarihi yaklaşan dizinin 2. sezonunun fragmanını yayınladı.

    İkinci sezon, yeni keşfedilen cinsel dürtülerini, kız arkadaşı Ola (Patricia Allison) ile sorun yaşamamak için kontrol altında tutmaya çalışan Otis'e (Asa Butterfield) odaklanıyor. Maeve (Emma Mackey) ile olan gergin ilişkisiyle de uğraşan Otis, dizinin yeni sezonunda daha çok ön planda olacak. Bu arada, okulda daha iyi cinsel eğitim ihtiyacını vurgulayan ve statükoya meydan okuyan yeni karakterler de şehre ve diziye katılacaklar.

    Laurie Nunn tarafından yazılan ve üretilen dizi, Jamie Campbell, Laurie Nunn ve Ben Taylor tarafından yönetiliyor. Oyuncu kadrosunda ise Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Jim Howick, Rakhee Thakrar, Samantha SpiroJames Purefoy ve Alistair Petrie yer alıyor. 

    Anlatım tarzı, cesur söylemleri ve elbette eğlenceli yanıyla çok sevilen işlerden biri olan Sex Education, BAFTA ve MTV Ödülleri'nden adaylık almayı başarmıştı. Bu sezon bizleri nelerin beklediğini öğrenmek için 17 Ocak 2020'yi beklememiz gerekecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top