Hesabım
    Ozark'ın 3. Sezonunun Yayın Tarihi Açıklandı!

    Merakla beklenen 3. sezon için resmi açıklama geldi..

    Netflix, para aklama operasyonuyla başlayıp, Byrde ailesinin kumarhane sürecinde başına gelenlerle sonlandırdığı ilk iki sezonun ardından biraz mola vermişti ve sonunda Ozark'ın yeni sezonu için prömiyer tarihi geldi. Hikayenin son noktasından 6 ay sonrasında geçen yeni bölümler 27 Mart 2020 tarihinde yayında olacak.

    Netflix'in duyurduğu resmi özet şöyle: “Altı ay sonra... Kumarhane çalışıyor ve Marty & Wendy ikilisi ailenin kaderini güzelce çizmek için mücadele ediyor. Marty, liderliği elden bırakmamaya çalışırken, Wendy, Helen ve uyuşturucu karteli lideri Omar Navarro'yla kurulan ittifakın yardımıyla işleri genişletmeyi planlamakta. Her şey yolunda giderken, Wendy’nin kardeşi Ben kasabaya gelir ve yeni bir kaos ortamı oluşmaya başlar.”

    Dizinin 8 bölümünü yöneten ve başrol oyuncusu olan Jason Bateman ve rol arkadaşı Laura Linney, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir etkinlikte dizi hakkında konuştu. Heyecanlarını dile getiren ikili, yeni sezonun çok daha sert olacağını ifade ederken, Jason Bateman, Linney'in rolünün daha üst seviyeye çıkacağını ve Wendy karakterinin büyük bir gelişim göstereceğini de sözlerine ekledi. 

    Dizinin yazarı, yaratıcısı ve yapımcısı Chris Mundy de kısa bir açıklama yaptı ve şu sözleri aktardı; “İlk iki sezon arasında cevapsız çok şey bıraktık ve merak duygsunu ön plana çıkardık ama 3. sezonda böyle bir durum yok. Her şey güvende olmak ve sadakatle ilgili." 

    Ozark'ın 3. sezonu 27 Mart 2020 tarihinde, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top