Hesabım
    ABC, Thirtysomething'in Devamı İçin Çalışmalara Başladı!

    ABC, proje için çalışmalara başladı..

    ABC, 1987-1991 yılları arasında yayınlanan ve kendine has hayran kitlesi edinen Thirtysomething serisinin devamı için çalışmalara başladı. Dizinin yaratıcı ekibi Marshall Herskovitz ve Edward Zwick'ten devam serisi için onay alan şirket, yeni dizide, Ken Olin ( Michael Steadman ), Mel Harris ( Hope Murdoch ), Timothy Busfield ( Elliot Weston ) ve Patty Wettig ( Nancy Weston ) ile birlikte orijinal serinin şimdi 30 yaşına gelen çocuklarının hikayesine odaklanacak.

    Orijinal serideki çocuk oyuncuların bazılarının bu seride yer alması bekleniyor ama resmi olarak yeni kadro henüz açıklanmadı. ABC’nin dizi için yaptığı kısa özette; “Görünüşe göre çocukları yetiştirmek (yetişkin çocuklar için bile) hiç bitmiyor ama ebeveynlerini yetiştirmenin ne kadar zor olacağını kim bilebilir?" ifadelerine yer verildi. 

    Nostaljik “thirtysomething”in orijinal serisi dört sezon, toplam 85 bölüm olarak 1987-1991 yılları arasında yayınlandı ve en iyi drama dizisi dahil 41 adaylıktan 13 Emmy Ödülü kazandı. Ayrıca iki de Altın Küre kazanan dizi, Philadelphia'da yaşayan, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup ve bebeklerinin hikayesini anlatıyordu. Ön planda ise Michael Steadman (Olin) ve Hope Murdoch (Harris) çifti ve bebekleri Jane bulunuyordu.

    Dizi, 2017 yılında 30. yılını kutladı. Showrunner'lar ve “thirtysomething” yaratıcıları Marshall Herskovitz ve Edward Zwick, MGM Television ile birlikte Bedford Falls Co. bayrağı altında devam serisinin başına geri dönecekler. Zwick muhtemelen dizinin yönetmen koltuğuna da oturacak veABC Stüdyoları için üretecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top