Hesabım
    Netflix'in İddalı Dizisi Locke & Key'den Fragman Yayında!

    Çizgi roman uyarlamasından ilk fragman paylaşıldı..

    Netflix, çizgi roman severlerin ve korku / fantastik türü hayranlarının heyecanla beklediği Locke & Key'den altyazılı fragmanı yayınladı. Geçtiğimiz günlerde posteri ve gösterim tarihi de yayınlanan dizi için geri sayım başlamış oldu. Joe Hill ve Gabriel Rodriguez'in çok sevilen çizgi roman serisinden uyarlanan Locke & Key, 7 Şubat 2020 tarihinde prömiyerini yapacak ve izleyiciyle buluşacak.

    Locke & Key” serisinin başrollerinde ise şu isimler yer alıyor; Scandal dizisinin yıldız ismi Darby Stanchfield, Nina Locke rolüyle karşımıza çıkacak, IT serisinde izlediğimiz Jackson Robert Scott ise Bode Locke karakterine hayat verecek. American Crime'da izlediğimiz Connor Jessup, Tyler Locke rolünü, Emilia Jones ise Kinsey Locke rolünü canlandıracak ve dizinin diğer önemli rollerini üstlenen isimler olacak. 

    Carlton Cuse ve Meredit Averill tarafından Netflix için üretilen dizi, kayıplar ve aile bağları gibi meseleleri işlerken, fantastik ve korku türlerini de harmanlayacak. Babaları gizemli bir şekilde ölen 3 çocuk, anneleriyle birlikte ailelerinden kalan evde yaşamaya başlar. Babalarının ölümüyle alakalı olabileceğini düşündekleri esrarengiz anahtarlar bulurlar. Anahtarların sihirli olduğunu ve onlara da değişik güçler kazandırdığını fark ederler. Tabii anahtarların peşinde olan kötücül karakterler de vardır ve bu şeytani güçler, çocukları rahat bırakmamaya kararlıdır. 

    Daha önce birkaç kez ertelenen ve platform değiştiren Locke & Key, nihayet 7 Şubat 2020 tarihinde Netflix'te prömiyerini yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top