Hesabım
    Alex Garland İmzalı "Devs"ten Fragman!

    Yeni bilim kurgu serisinden fragman yayında..

    Ex Machina ve Annihilation filmleriyle büyük çıkış yakalayan ve şu sıralar Halo uyarlaması üzerinden çalışan başarılı yönetmen Alex Garland'ın ilk TV projesi "Devs" için sayılı günler kaldı. FX için üretilen dizinin 8 bölümlük bir mini seri olacağı açıklandı ve fragmanı yayınlandı.

    Dizi, erkek arkadaşının ortadan kaybolmasının arkasında olduğuna inandığı şirketindeki gizli gelişim bölümünü araştıran bir bilgisayar mühendisi kadının hikayesine odaklanıyor. Son dönem çektiği yaratıcı bilim kurgu filmleriyle türe bir yenilik getiren Garland'ın 8 bölümlük bir süreçte kotaracağı projede neler yapabileceğini görmek oldukça heyecan verici. Garland, dizinin sadece yönetmen koltuğunda oturmayacak, senaryosunu da kaleme alacak. Devs, bilim kurgu türünü gerilim atmosferiyle harmanlayacak.

    Alex Garland, Eli Bush, Andrew MacdonaldAllon Reich ve Scott Rudin'le birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek. Dizinin başlıca rollerinde ise Maniac dizisi ve Ex Machina filminden tanıdığımız Sonoya Mizuno, TV dünyasının üretken oyuncularından Nick Offerman, Jin Ha, Alison Pill, Zach Grenier, Cailee SpaenyKarl Glusman ve Stephen McKinley Henderson yer alıyor.

    FX ekranlarında yayınlanacak olan Devs, 5 Mart 2020 tarihinde yayınlanacak olan ilk iki bölümüyle prömiyerini yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top