Hesabım
    Andy Muschietti, "The Howling" Dizisi İçin Netflix'le Görüşüyor

    "It" serisinin yönetmeni Muschietti'den yeni proje geliyor..

    Mama, ItIt Chapter Two gibi filmlere imza atan ve son yıllarda korku sinemasına yeni bir soluk getiren Andy Muschietti, 1977 yılında Gary Brandner tarafında yazılan ve 1981 yılında Jo Dante tarafında sinemaya uyarlanan The Howling'i bu kez TV ye uyarlamak istiyor. Bu konuda Netflix yöneticileriyle görüşen Muschietti'nin projeyi çok istediği gelen habeler arasında.

    Söylentilere göre, iki taraf birkaç toplantı gerçekleştirdi ama anlaşma henüz imzalanmadı. Romanın haklarına sahip olan Netflix şirketi bu konuda kararını vermiş değil. Zaman problemi konusunda sıkıntı olduğu düşünülen proje için Muschietti katıldığı bir organizayonda olumlu konuştu. Netflix, The WitcherHaunting of Hill House ve Stranger Things gibi dizi projeleriyle başarılı işlere imza atsa da Fractured, EliIn the Tall Grass ve Rattlesnake filmleri pek olumlu karşılanmadı. Bu sebeple de, özellikle kokru projelerine temkinli yaklaşıyor. 

    Orijinal hikayede The Howling, travmatik saldırıdan kurtulan genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Sadece dinlenmek için sessiz bir dağ evine giden kadını umulmadık misafirler bekliyor. Brandner'ın kitabı ve Dante'nin filmi farklılıklar içeriyor. Büyük ihtimalle modern bir uyarlama yapacak olan Muschietti'nin nasıl bir senaryo ortaya koyacağını, anlaşma imzalanırsa yakın zamanda göreceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top