Hesabım
    "Kuzuların Sessizliği" Bir Kez Daha TV'ye Geliyor!

    Filmin devamı için bir TV projesi daha hazırlanıyor..

    Silence of the Lambs, 1991 yılında Jonathan Demme tarafından sinema tarihine kazandırıldı. Hannibal Lecter ve ondan refefans alarak bir seri katilin peşine düşen Clarice Starling'in hikayesi tüm zamanların en iyi filmlerinden biri olarak da gösteriliyor. O sene, alınabilecek en değerli Oscar beşlisi olan en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi senaryo, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu kategorilerinde ödüle uzanan filmin daha sonra Hannibal üzerinden devam filmleri de çekildi.

    2001 yılınd Hannibal, 2002 yılında Red Dragon ve 2007 yılında Hannibal Rising filmleri çekildi ve Hannibal'ın hikayesi devam etti. Hatta 2013 yılında Mads Mikkelsen'in oynadığı bir dizisi de mevcut. Şimdi, sırada Clarice Starling'in hikayesinin devamı var ve bir TV projesi olarak karşımıza çıkacak. CBS Kanalı'nın yapımı olan devam projesinin adının "Clarice" olması bekleniyor. Thomas Harris'in yarattığı Clarice karakterinin filmden sonra yaşadığı süreç dizinin ana hikayesini oluşturacak. 

    Dizi için henüz bir oyuncu kadrosu açıklanmadı ama Alex Kurtzman (Star Trek: Picard) ve Jenny Lumet (Star Trek: Discovery) yürütücü yapımcılık görevlerini üstlenecekler. Dizinin yayın tarihi içinse CBS'in planında 2021 yılının sonbaharı bulunuyor. Anthony Hopkins ve Jodie Foster, dizide başka karakterlere hayat vererek konuk oyuncu olarak karşımıza çıkabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top