Hesabım
    "Chucky" Dizisinden Son Detaylar!

    Fenomen korku filmi TV'ye geliyor..

    Syfy, “Child's Play” film serisinin merkezi figürü olan ikonik korku karakteri Chucky'yi temel alan bir diziye başlayacağını 1 yıl önce duyurmuştu ve şimdi, yeni bir duyuruyla geri sayımın başladığını bildirdiler.

    Dizi, esin kaynağı olan film serisini yazan Don Mancini'den geliyor. Mancini, ilk bölümü yönetmenin yanı sıra showrunner ve yürütücü yapımcı olarak da görev yapacak. David Kirschner ve Nick Antosca da prodüksiyonda yer alacak. Antosca şu anda UCP'de genel bir anlaşma altında. Entertainment Networks USA & Syfy başkanı Chris McCumber, “Don ve David'in yarattığı karakter 30 yılı aşkın bir süredir izleyicileri korkuttu” dedi ve sözlerine şöyle devam ett; “Chucky'nin uzun ömürlülüğü ve mirası, yaratıcı hikaye anlatımı ve film dizisi, yıllar boyunca topladığı sadık hayranlara sahip. Bu yeni Syfy serisinde bir kez daha Nick ve UCP ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz ve Chucky'yi orijinal içerik oluşturucularla ilk kez televizyona sunmaktan gurur duyuyoruz. ”

    "Chucky" adındaki dizide, vintage bir Chucky bebeğin banliyö bölgesinde satışa başladıktan sonra, pastoral bir Amerikan kasabasının sırlarının açığa çıkması ve bir dizi korkunç cinayetin olayları takip etmesi anlatılacak. Bir yandan da , Chucky’nin geçmişinden düşmanların ve müttefiklerin gelmesi, cinayetlerin arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya başlayacak ve Chucky'nin kökleriyle ilgili ipuçları verecek.

    Chucky, Tom Holland'ın yönettiği ve Don Manici ile birlikte yazdığı 1988 yapımı “Child's Play” filminde ilk kez çıkış yaptı. Hepsinde Mancini imzası bulunan altı devam filmi ortaya çıkardı ve David Kirschner yapımcılık görevini üstlendi. Mancini ayrıca üç filmi de kendi yönetti. Daha sonra tamamen yeni bir ekip, 2019 yılında bağımsız bir Child's Play filmi çekti ve vizyona soktu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top