Hesabım
    The Twilight Zone'un İkinci Sezonundan Yeni Detaylar!

    Jordan Peele, ikinci sezonda yazar olarak da yer alacak..

    The Twilight Zone”un ikinci sezonu, 2019'un en sevilen ortak yıldızlarından ikisini bir araya getirecek: Jordan Peele ve Tony Hale. Toy Story 4 filminde de bir arada bulunan ve Bunny ile Forky'nin dublajını yapan iki oyuncu, Peele'in yazacağı bir bölümde beraber oynayacak. Peele, geçtiğimiz yıllara Get Out ve Us filmleriyle damga vurmuştu.

    CBS, genelde ortalama eleştiriler alan dizinin, bazı güçlü bölümlerinden dolayı devam kararı almıştı ve bu anlamda ikinci sezondan oldukça umutlu durumdalar. İkinci sezonda da yer alacak ya da yeni dahil olan isimler arasında Morena Baccarin, Colman Domingo, Ethan Embry, Jenna Elfman, Tavi Gevinson, Tony Hale, Abbie Hern, Gillian Jacobs, Sophia Macy, Joel McHale, Chris Meloni, Billy PorterJimmi Simpson ve Daniel Sunjata yer alıyor. Her oyuncu, 2020'de prömiyer yapacak 10 bölümlük ikinci sezonun bir parçası olarak, farklı bölümlerde yer alacak.

    Dizide baş yapımcı ve anlatıcı olarak görev yapan, ancak ilk sezonda bir bölüm yazmayan Peele, ikinci sezonda yazarlık da yapacak. Peele’nin “Candyman” versiyonunda yardımcı yazarlık yapan Win Rosenfeld, Billy Porter’ın oynayacağı bölümü yazacak. Alex Rubens, Elfman and Meloni'nin rol alacağı bölümü, X-files eski yazarı Glen Morgan ise McHale'in oynayacağı bölümü yazacak.

    The Twilight Zone'un ikinci sezonunun önümüzdeki bahar aylarında prömiyer yapması bekleniyor

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top